Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blir så trött på allt

Hej på er

Dagen blev inte så lång idag, i morse så kände jag på mig att Axel inte skulle orka gå till förskolan. Han var trött och sen började han bli lite hostig. Men vi tänkte inte så mycket på det och åkte lämnade barnen.

Åkte till jobbet och jag hann vara på jobbet i 45 min så ringde dom och sa att Axel inte vart nå pigg. Så jag åkte hämtade honom och då ringde jag till Alice avdelning och även där hade dom planer på att ringa mig eftersom Alice hade hostat en del på morgonen hon med. Så jag fick hämta henne oxå. Alltså när ska detta ta slut? Är så less på allt nu, det känns att man skulle behöva insolera sig pga alla sjukdomar. Så jag hoppas att jag kan fira med familjen till jul. Men vi får ta en dag i taget nu. För här i Bollnäs ökar smittan och likaså i Lidköping där jag kommer ifrån. Kanske inte så kul att åka då, men vi får ta en sak i taget.

Nu har jag och barnen ätit lunch iallafall, för dom blev det pannkaka och för mig blev det min matlåda.

Nu sover Alice och jag ska ta och vila lite själv.

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan