Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur mycket godis får barnen äta i veckan?

Vissa ger barnen lördagsgodis men vi har ingen bestämd dag i veckan.

För om barnen inte är sugna att äta godis på en lördag då hoppar vi över lördagen. Ibland händer det att de glömmer att det är lördag och varför ska man då påminna dem om att de ska äta massa godis i onödan. Våra barn älskar godis såsom alla andra barnen gör.

Hur ska man göra för att de inte ska bli så sugna?

Man kan baka egna kokosbollar hemma utan socker och söta dem med jordnötssmör som är osötad. För så länge man doppar dem i Cocos så blir de ändå lika goda och socker är något man vänjer sig vid. Så lägger ni mindre socker i allt ni bakar så kommer era barn bli vana med det under sin uppväxt och även äta mindre socker som vuxna. Prova ska ni se ni kommer då inte att ångra er och tacka er själva för att ni valde mindre socker under deras uppväxt.

Lämna ett svar

Till startsidan