Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ute i naturen oftare för hälsans skull

Hej på er i dag så sov jag ganska länge vaknade inte innan åtta kan jag säga.

Och det var så otroligt härligt och bara få sova ut och börja dagen på ett bra sätt. Jag åt lite frukost och drack lite morgon kaffe sedan gav jag mej ut i naturen. Det är så otroligt härligt att kunna känna den energin man får får av att vara ute i naturen  jag blir en väldigt mycket lugnare Persson när jag går bland träd topparna och känner den friska luften.

Nu när jag kom hem hade min nya kristall kommit så ska sätta mej i solen  och rensa den. Sedan ska jag ladda den med massa positiv energi   sedan ska jag stor städa här. Barnen följer med i skogen och får lära sig hur man levde förr i naturen. Detta gör vi nästan varje dag så att det bli en nöje och vana för våra barn så att de kan i sin tur lära sina barn samma sak i framtiden.

Lämna ett svar

Till startsidan