Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur jag kommer i gång på morgonen

God morgon på er jag har haft en sådan mysig och lugn morgon här hemma i dag.

Gick upp med tuppen i dag redan innan klockan sju för att få min lilla egna stund på morgonen. Jag älskar att sätta mej i soffan med min varma kopp te och bara vara i nuet och landa lite. Brukar ta fram dom kristall jag vill ha i dag och som jag känner att jag behöver.

Sedan sätter jag mej ner och gör en lugn meditation i dag valde jag att göra en lugn meditation där man tänker på ett ankare alltså en sak under hela meditationen i mitt fal blev det siffror i dag. Känner mej på väldigt bra humör och inte alls lika snorig hoppas det går åt rätt väg nu.

Här ser ni busunge till son som gömmer sig på bästa stället fiffigt va?

Lämna ett svar

Till startsidan