Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Self love månad

Jag har så många planer för augusti då jag vill försöka komma in i mitt rutin flo i gen. Vilket har varit väldigt svårt när A har haft semester och jag har gjort annat en att promenera och haft min vardagliga morgon stund. Just nu har allt kommit och gått i perioder. Så det jag vill få in i mitt liv denna månad. Jag har även börjat införa en ny morgon rutin som jag har i min personliga almanacka. Där väljer jag egna färger och sedan fyller i dom efter humör och mående jätte smidigt.

Under det senaste åren har jag upptakt att små saker kan göra underverk så därför är denna träningen så viktigt för mej med mitt själv värde och synen att se på mej själv. Det gäller att göra dom små sakerna för att få stora resultat. Har ni några saker som ni mår extra bra av att göra?

Lämna ett svar