Hur råder vi bot på ensamhet?

Sponsrad inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Många människor är ensamma i dag och det blir bara fler och fler singlar i Sverige. Ingen vet hur det har blivit så.

Jag tror att det beror på att det är så många som skiljer sig och sedan inte hinner med något annat än att ta hand om sina barn. För de blir ensamstående med sina barn vilket gör att de knappt hinner tänka på något annat än sina barn. När barnen väl flyttar ut då stannar de upp och börjar känna sig ensamma.

Tips på hur du kan göra när du väl hittar den du älskar

  1. Glömt inte att vara en självständig människa finns nog inget som kan tråka ut en människa mer än en person som ständigt är beroende av ens sällskap och aldrig kan göra något själv.
  2. Var inte svartsjuk för just svartsjuka kan skada relationen mer än du anar. När du är svartsjuk sänder du energi om att du inte är värd att bli älskad för den du är. När du väl sänder ut denna energi hur ska då någon annan kunna älska dig när du själv inte älskar dig själv? Du måste lära dig att sätta värde på dig själv och inse att du är värd att bli älskad. Tänk också så här varför gick ditt förra äktenskap sönder?
  3. Låt din partner få andrum och flytta inte ihop för tidigt. Om er relation är spännande så försvinner spänningen direkt när ni flyttar ihop så ta inte denna risk direkt. Köper ni dessutom en gemensam lägenhet så kan ni förlora massor av pengar om ni direkt behöver sälja den omgående. För folk som skiljer sig har bråttom att sälja lägenhet och då kan de heller inte ha tålamodet för prisökning dvs att folk budar över varandra.
  4. Om allt ovan ändå inte fungerar så prova gå in på dejtingsidor så kanske du kan finna ny kärlek om du har gått miste om den du hade kär. Ibland är det bra att träffa andra för att glömma bort den som lämnande dig.

Glöm inte bort att leva också allt handlar inte om att någon måste älska dig. Bygg upp dig själv först och älska dig själv så innerligt du bara kan. För då kommer också universum sända dig någon som kommer att representera ditt nya självförtroende. Vi alla människor behöver också landa i oss själva innan vi hoppar på en ny relation. Våga stanna upp och andas så att du inte förlorar dig själv på vägen. Gå någon kurs så att du hittar nya människor med samma intressen. Det behöver inte vara kärlek på dessa kurser ibland räcker det med vanliga vänner för att få ny inspiration i livet och fortsätta leva livet utan sorger och bekymmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *