Virka en filt vid poolen för alla som älskar garn

Det finns mycket man kan göra i en pool förutom att simma och leka.

Man kan tex bara sitta där och koppla av med en kopp te och sticka eller virka en pool som jag brukar göra. Då brukar jag sitta i flera timmar och bara virka samt samtidigt se på en film också. Här nedan ger jag fler ex på vad man kan göra samt för att alltid ha vatten i poolen som inte är gammal så kan man tänka på att tryckning av brunn då och då.

Både pool om jag vill simma och massa garn för att virka med. Kan det bli bättre?

Pool Spel

Att spela spel i poolen är ett roligt sätt att hålla sig aktiv och underhållen. Här är några av de mest populära poolspelen.

Vattenpolo

Vattenpolo är en rolig sport att spela i poolen. Det spelas med två lag som försöker göra mål i motståndarens målbur. Spelet kräver bra simförmåga och styrka eftersom spelarna måste simma och kasta bollen samtidigt. För att spela vattenpolo behöver man en boll och två målburar som placeras på varsin sida av poolen.

Pool Volleyboll

Pool Volleyboll är en annan populär sport att spela i poolen. Spelet spelas med två lag som försöker få bollen över nätet och på motståndarens sida av poolen. Det kräver bra samarbete och simförmåga eftersom spelarna måste simma och hoppa samtidigt. För att spela pool volleyboll behöver man en boll och ett nät som placeras i mitten av poolen.

Att spela poolspel är ett roligt sätt att hålla sig aktiv och underhållen. Det finns många olika spel att välja mellan, så det är enkelt att hitta något som passar alla.

Pool Träning

Att träna i poolen är ett utmärkt sätt att få en effektiv och skonsam träning. Här är några olika träningsformer som passar bra i poolen.

Simning

Simning är en klassisk träningsform som passar utmärkt att utföra i poolen. Det är en konditions- och styrketräning som tränar hela kroppen samtidigt som det är skonsamt för lederna. Simning är också en bra träningsform för personer med astma eller andra luftvägsproblem eftersom det är en lågintensiv träning som inte utsätter kroppen för höga belastningar.

För den som vill göra simningen ännu mer utmanande kan man använda sig av simfötter eller en pullbuoy för att träna upp ben- respektive överkroppsmusklerna.

Vattengymnastik

Vattengymnastik är en rolig och effektiv träningsform som passar utmärkt att utföra i poolen. Det är en lågintensiv träning som passar de allra flesta och som är skonsam för lederna. Vattengymnastik är också en bra träningsform för personer med övervikt eller andra problem med rörelseapparaten eftersom det är en lågintensiv träning som inte utsätter kroppen för höga belastningar.

Det finns många olika övningar som kan utföras i poolen, till exempel armhävningar mot poolkanten, benlyft och knäböj. För den som vill göra träningen ännu mer utmanande kan man använda sig av vikter eller andra redskap som ökar motståndet i vattnet.

Sammanfattningsvis är poolträning en utmärkt träningsform som passar de allra flesta. Det är en skonsam och effektiv träningsform som tränar hela kroppen samtidigt som det är roligt och avkopplande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *